Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US

Flere billeder

kr. 59,00

Hvis du strikker meget, men finder almindelige runde strikkepinde glatte i hænderne, så kan du prøve KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US7. Disse strikkepinde er firkantede og det gør dem lettere at holde fast i, uden at … læs mere her

Er KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US på lager?

Annonce
Køb KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US

Beskrivelse

KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US beskrivelse:

  • Mærke: KnitPro
  • Navn: KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US
  • Pris: kr. 59.00
  • ProduktID: 8904086257858

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US her.

KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og et helt års returret, så få nu bare fyldt den kurv med KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US.

Prisgaranti på KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US

KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US kan på grund af dens store popularitet nu findes i kategorien Garn > Tilbehør til Garn > Strikkepinde > Rundpinde > Udskiftelige rundpinde > Til 40 cm rundpinde / Korte spidser. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US hos den populære shop Rito.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US. Købes der ind i online webshops sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US med et helt års returret

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “KnitPro Nova Cubics Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 4,50mm US”