Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk

Varenummer (SKU): 8904086221514 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 72,00

KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha er en fin sjals-nål til at lukke det hjemmestrikkede eller -hæklede sjal, bluse eller lignende.

KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha er udformet som en trapez med tilhørende pind. Sjalsnålen er lavet af træ og far … læs mere her

Er KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha - 1 stk på lager?

Annonce
Køb KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha - 1 stk

Beskrivelse

KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk beskrivelse:

  • Mærke: KnitPro
  • Navn: KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk
  • Pris: kr. 72.00
  • ProduktID: 8904086221514

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk her.

KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk – til de Kreative Hjerner

Vi ser oftere og oftere folk der er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Man ser lige så mange unge i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk.

Prisgaranti på KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk

KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i varegruppen Håndarbejde > Lukninger > Sjalsnåle. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk hos onlineshoppen Rito.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk med et helt års returret

Husk at når du køber varer i webshops, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “KnitPro Symfonie Rose Sjalsnål Alpha – 1 stk”