Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Elastiktråd Lurex Guld 10 m

Varenummer (SKU): 8432768002415 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 25,00.Current price is: kr. 21,00.

Elastiktråd Lurex Guld 10 meter en glitrende elastik til dine håndarbejdsprojekter. Tråden kan hurtigt pifte et hvert projekt op.

Den kommer på en rulle med 10 meter guld elastisk tråd.

Features:
Colour: Gold
Length: 10 meters

Elastiktråd Lurex Gu … læs mere her

Er Elastiktråd Lurex Guld 10 m på lager?

Annonce
Køb Elastiktråd Lurex Guld 10 m

Beskrivelse

Elastiktråd Lurex Guld 10 m beskrivelse:

  • Mærke: Diverse
  • Navn: Elastiktråd Lurex Guld 10 m
  • Pris: kr. 21.00
  • ProduktID: 8432768002415

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Elastiktråd Lurex Guld 10 m her.

Elastiktråd Lurex Guld 10 m – til de Kreative Hjerner

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er faktisk den yngre generation i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. De giver dig også, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så du får også ro i maven, når du køber Elastiktråd Lurex Guld 10 m.

Prisgaranti på Elastiktråd Lurex Guld 10 m

Elastiktråd Lurex Guld 10 m er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Håndarbejde > Elastik > Elastiksnor / Elastikbånd / Elastiktråd. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Elastiktråd Lurex Guld 10 m. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Elastiktråd Lurex Guld 10 m ved den velkendte shop Rito.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Elastiktråd Lurex Guld 10 m. Når der handles i webshop sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Elastiktråd Lurex Guld 10 m med et helt års returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Elastiktråd Lurex Guld 10 m”