Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 22,00.Current price is: kr. 21,00.

DMC Mouliné Satin Floss er broderigarn i højeste kvalitet. Garnet er fremstillet af 100 % rayon og kommer i et bredt farvekort. Garnet er sammensat af 6 tråde, som let kan adskilles og bruges hver for sig. Sætter du pris på at brodere i din fritid, kan du … læs mere her

Er DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul på lager?

Annonce
Køb DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul

Beskrivelse

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul
  • Pris: kr. 21.00
  • ProduktID: 077540660674

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul her.

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul – til de Kreative Hjerner

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , begyndt at strikke- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. De unge mennesker har taget hobbyen op i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og med den et års returret, så du kan med ro i dit sind købe DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul.

Prisgaranti på DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den eftertragtede varegruppe Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Mouliné Broderigarn > DMC Mouliné Satin Floss. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret oven i hatten når du køber DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul ved den velkendte shop Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul med et helt års returret

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 307 Lys Gul”