Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå

Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 22,00.Current price is: kr. 21,00.

DMC Mouliné Satin Floss er broderigarn i højeste kvalitet. Garnet er fremstillet af 100 % rayon og kommer i et bredt farvekort. Garnet er sammensat af 6 tråde, som let kan adskilles og bruges hver for sig. Sætter du pris på at brodere i din fritid, kan du … læs mere her

Er DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå på lager?

Annonce
Køb DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå

Beskrivelse

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå
  • Pris: kr. 21.00
  • ProduktID: 077540659678

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå her.

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå – til de Kreative Hjerner

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt at strikke- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Det er ligeså ofte de unge i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Oven i hatten får du, prisgaranti og hele 365 dages returret, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå.

Prisgaranti på DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Mouliné Broderigarn > DMC Mouliné Satin Floss. Du får oven i købet hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå. Her i Danmark er der mange, der køber deres DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå i webshoppen Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå med et helt års returret

Køber du varer online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “DMC Mouliné Satin Floss Broderigarn 800 Isblå”