Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice

Varenummer (SKU): 8717738974139 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 28,00

 

Features:
Colour: Cherry Ice
Material: 100% cotton
Needle Size: 3 mm
Weight / Length: 50 grams = about 170 meters
Gauge: 10 x 10 cm = 28 m x 40p
Wash & Care: Delicate wash 40°C / Dry flat
Colour code: 13

Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ic … læs mere her

Er Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice

Beskrivelse

Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice
  • Pris: kr. 28.00
  • ProduktID: 8717738974139

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice her.

Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Man ser lige så mange unge i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. De giver dig også, prisgaranti og med den et års returret, så få nu bare fyldt den kurv med Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice.

Prisgaranti på Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice

Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores gruppe af varer Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Sunkissed. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret med når du køber Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice ved den velkendte shop Rito.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice med et helt års returret

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Scheepjes Sunkissed Garn Print 13 Cherry Ice”