Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral

Varenummer (SKU): 4050051550098 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 31,00.Current price is: kr. 30,00.

 Rico Creative Bubble Garn Unicolor er et ret specielt garn. Det er lavet af 100% polyester og er fremstillet med tanke på at blive til skurresvampe. Rico Creative Bubble Garn Unicolor føles lidt stift og krads, hvilket er perfekte egenskaber til skurre … læs mere her

Er Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral på lager?

Annonce
Køb Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral

Beskrivelse

Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral beskrivelse:

  • Mærke: Rico Design
  • Navn: Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral
  • Pris: kr. 30.00
  • ProduktID: 4050051550098

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral her.

Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral – til de Kreative Hjerner

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det er ikke kun ældre kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Vi er rykket et par generationer ned i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så du kan roligt købe Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral.

Prisgaranti på Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral

Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Rico Design > Rico Creative Bubble. Du får oven i købet hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral. Mange er udmærket klar over, at man køber din Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral hos onlineshoppen Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral. Når du handler online er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral med et helt års returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Rico Creative Bubble Garn Unicolor 005 Koral”