Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk

Varenummer (SKU): 5707167891643 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 78,00

Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver giver dig en fin basis palette af farver med 20 forskellige. Hver ende kan bruges til at tegne med og har forskellige tykkelse. Stregtykkelserne er på henholdsvis 2,3 og 3,6 mm.

Tusserne er vandbaserede og har … læs mere her

Er Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. - 20 stk på lager?

Annonce
Køb Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. - 20 stk

Beskrivelse

Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk beskrivelse:

  • Mærke: Colortime
  • Navn: Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk
  • Pris: kr. 78.00
  • ProduktID: 5707167891643

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk her.

Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk – til de Kreative Hjerner

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, vendt tilbage til den gode gamle strikning- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er faktisk den yngre generation i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Oven i hatten får du, prisgaranti og med den et års returret, så du får også ro i maven, når du køber Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk.

Prisgaranti på Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk

Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den altid eftertragtede varekategori Kreativ / DIY > Tegneredskaber > Tuscher/Tusser. Der følger også hele 365 dages returret med når du køber Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk. Her i Danmark er der mange, der køber deres Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk i den kendte webshop Rito.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk med et helt års returret

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Colortime Dobbelttuscher/Tusser Ass. farver 2,3-3,6 mm. – 20 stk”