Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå

Varenummer (SKU): 5706382028001 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 29,00.Current price is: kr. 23,00.

Når det handler om at skabe noget helt specielt med garn, er valget afgørende. Hjertegarn Blend/Tendens er den perfekte blanding af bomuld og akryl, der åbner døren til et væld af muligheder for dine strikke- og hækleprojekter.

Dette garn er skabt med o … læs mere her

Er Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå på lager?

Annonce
Køb Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå

Beskrivelse

Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå beskrivelse:

  • Mærke: Hjertegarn
  • Navn: Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå
  • Pris: kr. 23.00
  • ProduktID: 5706382028001

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå her.

Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå – til de Kreative Hjerner

Vi ser oftere og oftere folk der er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er ligeså ofte de unge i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå.

Prisgaranti på Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå

Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Garn > Garn Producenter > Hjertegarn > Hjertegarn Blend/Tendens. Der kommer hele hele 365 dages returret med din pakke når du køber Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå. Mange er udmærket klar over, at man køber din Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå ved den velkendte shop Rito.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå med et helt års returret

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hjertegarn Blend/Tendens Garn Unicolor 621 Lys Jeansblå”