Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury

Varenummer (SKU): 8717738961900 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 22,00.Current price is: kr. 20,00.

Er du på udkig efter noget af det mest enkle, slidstærke, alsidige og billige garn på markedet, er det vores Scheepjes Catona, du skal vælge. Det er 100% bomuldsgarn, der kan bruges både til babylegetøj, hobby projekter, praktiske opgaver og til kreative … læs mere her

Er Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury

Beskrivelse

Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury
  • Pris: kr. 20.00
  • ProduktID: 8717738961900

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury her.

Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury – til de Kreative Hjerner

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Oven i hatten får du, prisgaranti og med den et års returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury.

Prisgaranti på Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury

Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores varekategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Catona. Der følger også hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury. Mange er udmærket klar over, at man køber din Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, deriblandt også Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury. Når du handler online kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury med et helt års returret

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Scheepjes Catona Garn Unicolor 074 Mercury”