Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2

Flere billeder

kr. 58,00

Spidserne måler 6,5 cm. Når de bliver skruet sammen med et kabel, måler de 9 cm inklusiv metaldelen på wiren.

Features:
Colour: Bright silver
Material: brass
Size: 3,00 mm / US2½
Length: 6,5 cm
Stick size: 3 mm / US 2½

KnitPro Nova Metal Korte Udsk … læs mere her

Er KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2 på lager?

Annonce
Køb KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2

Beskrivelse

KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2 beskrivelse:

  • Mærke: KnitPro
  • Navn: KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2
  • Pris: kr. 58.00
  • ProduktID: 8904086203121

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2 her.

KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2 – til de Kreative Hjerner

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. De unge mennesker har taget hobbyen op i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. Oven i hatten får du, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så få nu bare fyldt den kurv med KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2.

Prisgaranti på KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2

KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2 findes stadig i Top-10 eller tæt på i den altid eftertragtede varekategori Garn > Tilbehør til Garn > Strikkepinde > Rundpinde > Udskiftelige rundpinde > Til 40 cm rundpinde / Korte spidser. Du får også hele hele 365 dages returret med når du køber KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2. Her i Danmark er der mange, der køber deres KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2 fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2. Når der handles i webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2 med et helt års returret

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “KnitPro Nova Metal Korte Udskiftelige Rundpinde Messing 9cm 3,00mm US2”