Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng

Varenummer (SKU): 077540398522 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 36,00.Current price is: kr. 32,00.

Opdag den ultimative glæde ved at strikke og hækle med DMC Natura Just Cotton garn. Dette fantastiske garn er lavet af lange bomuldsfibre, hvilket giver både styrke og holdbarhed til garnet. Med DMC Natura Just Cotton kan du skabe smukke og langvarige kre … læs mere her

Er DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng på lager?

Annonce
Køb DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng

Beskrivelse

DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng
  • Pris: kr. 32.00
  • ProduktID: 077540398522

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng her.

DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, begyndt at strikke- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er ligeså ofte de unge i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Vidste du, at du også får, prisgaranti og hele 365 dages returret, så ingen grund til ikke lige at købe DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng.

Prisgaranti på DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng

DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Natura Just Cotton. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret oven i hatten når du køber DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng. Her i Danmark er der mange, der køber deres DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng hos onlineshoppen Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, deriblandt også DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng. Køber du varer online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng med et helt års returret

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “DMC Natura Just Cotton Garn Unicolor 52 Lyng”