Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren

Varenummer (SKU): 077540696116 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 39,00.Current price is: kr. 35,00.

DMC Natura Medium Garn er fremstillet af kæmmet bomuld. Det er blødt, holdbart og behageligt at arbejde med. DMC Natura Medium Garn er rigtig godt at bruge til sommertøj og til tøj og tilbehør til babyer og børn. Det er desuden godt til interiørprojekter … læs mere her

Er DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren på lager?

Annonce
Køb DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren

Beskrivelse

DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren
  • Pris: kr. 35.00
  • ProduktID: 077540696116

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren her.

DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren – til de Kreative Hjerner

Det er ikke nyt, men flere og flere er, begyndt at strikke- og din fordom om, at det jo nok er kvinder over 60 år, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. De unge mennesker har taget hobbyen op i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Du får oven i købet, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så få nu bare fyldt den kurv med DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren.

Prisgaranti på DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren

DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren er efter stor efterspørgsel tilføjet i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Natura Medium. Du får også hele hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren hos den populære shop Rito.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren med et helt års returret

Hvis du shopper online, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “DMC Natura Medium Garn Unicolor 136 Syren”