Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk

Varenummer (SKU): 4002273902995 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 109,00.Current price is: kr. 105,00.

Hvis du gerne vil give din taske eller overtøj et nyt look eller bare mangler trykknapper til dit seneste projekt, så er Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk sikkert noget for dig. Disse trykknapper kommer i farven antik messing, hvilket g … læs mere her

Er Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm - 10 stk på lager?

Annonce
Køb Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm - 10 stk

Beskrivelse

Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk beskrivelse:

  • Mærke: Prym
  • Navn: Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk
  • Pris: kr. 105.00
  • ProduktID: 4002273902995

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk her.

Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Det er ligeså ofte de unge i dag der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. De giver dig også, prisgaranti og med den et års returret, så du får også ro i maven, når du køber Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk.

Prisgaranti på Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk

Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i kategorien Håndarbejde > Lukninger > Tryklåse / trykknapper / Nitter. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk i den kendte webshop Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk. Når der handles i webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk med et helt års returret

Husk at når du køber varer i webshops, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Prym Anorak Trykknapper Antik Messing 15mm – 10 stk”