Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm

Flere billeder

kr. 45,00

Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm er et alternativ til dig, som ønsker kunstpels i dit håndarbejde. Pomponerne kan bruges i forskellige projekter som fremstilling af nøgleringe eller som afrunding på en tophue, et sjal eller et par vanter.

Pompon Kvast Akr … læs mere her

Er Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm på lager?

Annonce
Køb Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm

Beskrivelse

Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm beskrivelse:

  • Mærke: Diverse
  • Navn: Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm
  • Pris: kr. 45.00
  • ProduktID: 5710116044687

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm her.

Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm – til de Kreative Hjerner

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det er ikke kun ældre kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og med den et års returret, så du kan roligt købe Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm.

Prisgaranti på Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm

Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den populære kategori Garn > Tilbehør til Garn > Pompon / Pelskvast > Pompon / Pelskvast Akryl. Der kommer hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm hos den populære shop Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm med et helt års returret

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Pompon Kvast Akryl Sort 120 mm”