Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Velcro/Gribebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk

Varenummer (SKU): 7316712109812 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 49,00

Disse burrebånd rondeller i selvklæbende hvid 20mm er den ideelle løsning til dine fastgørelsesbehov. Hver pakke indeholder 50 rondeller, der giver dig pålidelig og nem fastgørelse til en lang række applikationer.

Med en diameter på 20 mm og den selvklæ … læs mere her

Er Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm - 50 stk på lager?

Annonce
Køb Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm - 50 stk

Beskrivelse

Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk beskrivelse:

  • Mærke: VJ Green
  • Navn: Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk
  • Pris: kr. 49.00
  • ProduktID: 7316712109812

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk her.

Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Det er ligeså ofte de unge i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Du får oven i købet, prisgaranti og et helt års returret, så du kan roligt købe Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk.

Prisgaranti på Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk

Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den eftertragtede varegruppe Håndarbejde > Lukninger > Burrebånd. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk. Mange er udmærket klar over, at man køber din Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk online hos webshoppen Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk. Når du handler online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Burrebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk med et helt års returret

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Velcro/Gribebånd Rondeller Selvklæbende Hvid 20mm – 50 stk”