Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk

Varenummer (SKU): 783932200891 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 15,00

Træd ind i verdenen af stramaj med vores John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk. Disse kvalitetsnåle er din nøgle til at skabe fejlfrie stramajmønstre fyldt med præcision og detaljer.

Dette sæt indeholder 6 stramajnåle, alle i størrelse 24. De … læs mere her

Er John James Stramajnåle med Spids Str. 24 - 6 stk på lager?

Annonce
Køb John James Stramajnåle med Spids Str. 24 - 6 stk

Beskrivelse

John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk beskrivelse:

  • Mærke: John James
  • Navn: John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk
  • Pris: kr. 15.00
  • ProduktID: 783932200891

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk her.

John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Vidste du, at du også får, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så du får også ro i maven, når du køber John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk.

Prisgaranti på John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk

John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk er efter stor efterspørgsel tilføjet i kategorien Syning > Sytilbehør > Nåle. Husk du får hele hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk hos den populære shop Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk. Når du handler online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk med et helt års returret

Shoppes der produkter online, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “John James Stramajnåle med Spids Str. 24 – 6 stk”