Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk

Varenummer (SKU): 4002274131660 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 23,00

Features:
Colour: Silver
Material: Stainless steel
Length: 20 mm
Amount: 2 pcs.
Wash & Care: Machine wash 60°C

Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk … læs mere her

Er Prym Vestespænde Sølv 20 mm - 2 stk på lager?

Annonce
Køb Prym Vestespænde Sølv 20 mm - 2 stk

Beskrivelse

Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk beskrivelse:

  • Mærke: Prym
  • Navn: Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk
  • Pris: kr. 23.00
  • ProduktID: 4002274131660

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk her.

Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk – til de Kreative Hjerner

Mange er i den seneste tid, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Man ser lige så mange unge i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og et helt års returret, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk.

Prisgaranti på Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk

Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk ligger på hylden i det store sortiment der er i kategorien Håndarbejde > Lukninger > Andre lukninger. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk hos onlineshoppen Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk med et helt års returret

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Prym Vestespænde Sølv 20 mm – 2 stk”