Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd

Varenummer (SKU): 9788740615012 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 279,00

Features:
Author: Ann Budd

Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd … læs mere her

Er Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned - bog af Ann Budd på lager?

Annonce
Køb Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned - bog af Ann Budd

Beskrivelse

Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd beskrivelse:

  • Mærke: Turbine
  • Navn: Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd
  • Pris: kr. 279.00
  • ProduktID: 9788740615012

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd her.

Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd – til de Kreative Hjerner

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, begyndt at strikke- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Vi er rykket et par generationer ned i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. De giver dig også, prisgaranti og et helt års returret, så du kan med ro i dit sind købe Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd.

Prisgaranti på Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd

Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Opskrifter > Bøger > Strikkebøger. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd hos onlineshoppen Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd med et helt års returret

Når du handler online, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Strikkerens håndbog til sweatre oppefra og ned – bog af Ann Budd”