Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun

Varenummer (SKU): 5706382024515 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 40,00.Current price is: kr. 35,00.

Hej til alle, der elsker harmoni og naturmaterialer! Vi præsenterer med stolthed Hjertegarn Organic Trio fra Rito – en skøn trio af uld, bomuld og silke, der bringer dig tættere på naturen.

Når vi taler om Hjertegarn Organic Trio, taler vi om en harmoni … læs mere her

Er Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun på lager?

Annonce
Køb Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun

Beskrivelse

Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun beskrivelse:

  • Mærke: Hjertegarn
  • Navn: Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun
  • Pris: kr. 35.00
  • ProduktID: 5706382024515

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun her.

Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun – til de Kreative Hjerner

Over de senere år kan man se flere og flere, der er, bidt af den store strikkedille- og det er ikke kun ældre kvinder, som vi jo er vant til strikker og hækler hele tiden. Det er ligeså ofte de unge i dag der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun.

Prisgaranti på Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun

Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores varekategori Garn > Garn Producenter > Hjertegarn > Hjertegarn Organic Trio. Der kommer hele hele 365 dages returret med din pakke når du køber Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun. Langt de fleste i Norden køber deres Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun fra den meget brugte forhandler Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun med et helt års returret

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hjertegarn Organic Trio Garn 5009 Brun”