Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks

Flere billeder

kr. 45,00

Obliviate! by DROPS Design er et fint bogmærke, som forestiller en heks. Bogmærket er hæklet med Drops Safran og kan også bruges som pynt til Halloween eller fastelavn. 

Obliviate! by DROPS Design hækles med en 2,5 mm hæklenål eller den hæklenål, du sk … læs mere her

Er Obliviate! by DROPS Design - Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks - Obliviate! by DROPS Design på lager?

Annonce
Køb Obliviate! by DROPS Design - Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks - Obliviate! by DROPS Design

Beskrivelse

Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks – Obliviate! by DROPS Design beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks – Obliviate! by DROPS Design
  • Pris: kr. 45.00
  • ProduktID: 5713419965482

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks – Obliviate! by DROPS Design her.

Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks – Obliviate! by DROPS Design – til de Kreative Hjerner

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , vendt tilbage til den gode gamle strikning- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Vidste du, at du også får, prisgaranti og hele 365 dages returret, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks – Obliviate! by DROPS Design.

Prisgaranti på Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks – Obliviate! by DROPS Design

Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks – Obliviate! by DROPS Design er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Opskrifter > Hækleopskrifter > Hækleopskrifter til interiør. Du får oven i købet hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks – Obliviate! by DROPS Design. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks – Obliviate! by DROPS Design hos den populære shop Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks – Obliviate! by DROPS Design. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks – Obliviate! by DROPS Design med et helt års returret

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Obliviate! by DROPS Design – Halloween Bogmærke Hækleopskrift Heks”