Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Scheepjes Cahlista Garn Unicolor 101 Candle Light

Varenummer (SKU): 8717738892426 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 20,00.Current price is: kr. 16,00.

 Cahlista, fremstillet af 100% ren, naturlig bomuld, tilbyder en uovertruffen blødhed og åndbarhed, der gør det perfekt til både hækling og strikning af en bred vifte af projekter. Fra charmerende baby- og småbørnstøj til elegante wraps og hyggelige boli … læs mere her

Er Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light

Beskrivelse

Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light
  • Pris: kr. 16.00
  • ProduktID: 8717738892426

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light her.

Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light – til de Kreative Hjerner

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og det er ikke kun ældre kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der køber garn, stikkepinde, strikkemønstre osv. Rito.dk er landets førende webshop indenfor garn, og det der hører sig til. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light.

Prisgaranti på Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light

Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Cahlista. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light. Når du handler online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 101 Candle Light med et helt års returret

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Scheepjes Cahlista Garn Unicolor 101 Candle Light”