Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Scheepjes Cahlista Garn Unicolor 281 Tangerine

Varenummer (SKU): 8717738892891 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 20,00.Current price is: kr. 16,00.

 Cahlista, fremstillet af 100% ren, naturlig bomuld, tilbyder en uovertruffen blødhed og åndbarhed, der gør det perfekt til både hækling og strikning af en bred vifte af projekter. Fra charmerende baby- og småbørnstøj til elegante wraps og hyggelige boli … læs mere her

Er Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine

Beskrivelse

Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine
  • Pris: kr. 16.00
  • ProduktID: 8717738892891

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine her.

Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine – til de Kreative Hjerner

Vi ser oftere og oftere folk der er, begyndt at strikke- og det gælder ikke udelukkende kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og hele 365 dages returret, så ingen grund til ikke lige at købe Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine.

Prisgaranti på Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine

Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Cahlista. Der kommer hele hele 365 dages returret med når du køber Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine. Langt de fleste i Norden køber deres Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine i den kendte webshop Rito.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine. Køber du varer online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Scheepjes Cahlista Yarn Unicolor 281 Tangerine med et helt års returret

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Scheepjes Cahlista Garn Unicolor 281 Tangerine”