Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s

Flere billeder

kr. 12,00

Hvis du skal lave en større perleplade, kan du få brug for at lægge den på flere plader. Disse samlingsplader fra Hama er smarte, da de klikkes sammen og på den måde skaber en større, sammenhængende perleplade. Takket være dette, kan du lave din store per … læs mere her

Er Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5x11,5cm - 1 s på lager?

Annonce
Køb Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5x11,5cm - 1 s

Beskrivelse

Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s beskrivelse:

  • Mærke: Hama
  • Navn: Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s
  • Pris: kr. 12.00
  • ProduktID: 028178003296

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s her.

Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s – til de Kreative Hjerner

Flere og flere er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Det er faktisk den yngre generation i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og et helt års returret, så få nu bare fyldt den kurv med Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s.

Prisgaranti på Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s

Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s ligger på hylden i det store sortiment der er i den godt sælgende kategori Kreativ / DIY > Rørperler, Pixelperler & Perleplader > Hama Perler > Hama Midi Perler & Perleplader > Hama Midi Perleplader. Der følger også hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s hos den populære shop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s med et helt års returret

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hama Midi Perleplade Samleplade Sekskant Mellem Hvid 12,5×11,5cm – 1 s”