Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

En stor portion webbutikker i Danmark giver i dag en hel del forskellige muligheder for fragt. En der er meget populær er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså ualmindeligt nem, og ofte ydermere den billigste fragtmulighed.

Du kunne omvendt påtænke at få leveret til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig mange gange lidt dyrere, men endda særdeles let. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, som jo forudsætter at du befinder dig i nærheden af e-butikkens bopæl.

Leveringsdygtigheden er jo virkelig betydningsfuld når vi skal bruge pakken om få sekunder, så derfor er det i sandhed afgørende at vi checker den forventede leveringsdato for det pågældende produkt.

Masser af internet outlets stiller garanti om levering på blot en enkelt hverdag på utallige produkter, som trods alt påkræver at du når at bestille inden et bestemt tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer sendt afsted forud for at medarbejderne holder fyraften.

En række internet selskaber sikrer fragt uden betaling, men typisk kun hvis man aftager for et fastsat beløb. Som alternativ bør man tage den mest betalelige mulighed for fragt, der mange gange – om du bor i København, Dragør eller Ringkøbing – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

Et bevis på at e-firmaet opfylder de danske regler

Det er ret så praktisk for internetbrugere at sammenligne priser hos flere shops på nettet og ergo har flere netbutikker set sig tvunget til at nedskære udsalgspriserne på mange af deres produkter – til børn og babyer, lige så vel som til herrer og damer – helt i bund, og endda nogle gange love fragt uden betaling.

Derfor kan det imidlertid vise sig lønnende at kigge forbi et par forskellige e-firmaer efter udsalg inden du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at indhente den mest betalelige pris.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du anvende en løsning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at klare pengene over et længere tidsrum.

Inden folk handler i en internet virksomhed burde de for at være sikker gennemse deres forretningsbetingelser, dog er det oftest en tidskrævende opgave.

Et alternativt forslag kan derfor være at bemærke om internet webshoppen er e-mærke godkendt, siden det kan være en angivelse af at e-forretningen accepterer de gældende danske regler, tillige med at butikken nu og da revurderes af fagmænd som har meget erfaring med reglerne på området. Det giver dig chance for at blive assisteret, for så vidt du udsættes for problemstillinger ved dit køb.

En tryghed om at online forhandleren understøtter de danske love

Trustpilot genererer i højeste grad passelige genveje til at granske flere andre kunders opfattelser og derved anbefales det, at du kigger på e-butikkens bedømmelser inden du handler.

Facebook fremskaffer også absolut fornemme genveje til at få en idé om netshoppens pålidelighed. Foruden det ser vi en del webshops som tilbyder folk at nedfælde en omtale af deres køb, hvilket desuden burde tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Denne side er reklamefinansieret. Vi har tætte samarbejder med utallige online virksomheder eftersom vi publicerer deres varer, og indhenter godtgørelse om de brugere vi sender videre udfører en bestilling.