Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Mange online butikker giver efterhånden et stort udvalg af leveringsmuligheder. Den mest anvendte er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din bestilling når du har lyst. Fragtløsningen er altså særligt gnidningsløs, og desuden ydermere den mest letkøbte fragtløsning.

Du kan endvidere foretrække at få det leveret til dit hus eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig af og til et hak mere omkostningsfuld, men på den anden side i høj grad ligetil. Den billigste leveringsudgave vil dog altid være at hente ordren selv, men den mulighed nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens lager.

Fragtperioden kan i nogle tilfælde være rigtig aktuel forudsat man har brug for varerne lige om lidt, så herved er det særdeles passende at vi kigger nærmere på leveringstiden ved den vedkommende vare.

En stor portion netbutikker frembyder levering på næstkommende hverdag på en række af deres varenumre, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes inden et givent tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet på posthuset forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

Enkelte internet varehuse garanterer levering uden beregning, men i mange tilfælde under forudsætning af at der handles for en fastsat pris. Ellers skal du vælge den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket gerne – hvad end man bor i Holstebro, Aabenraa eller Helsinge – vil være at få bragt pakken til en pakkeshop.

Bestil til dit hus eller ud til din arbejdsplads

Det er særdeles fremkommeligt for alle og enhver at finde de laveste priser i blandt flere internet webshops og for det har massevis af internet shops ikke kunne slippe for at sænke udsalgspriserne på en række af deres varer – til børn, og tillige også til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange yde levering uden betaling.

Dog kan det stadigvæk være lønsomt at prøve nogle forskellige online virksomheder efter rabat før du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at indhente den mindst kostelige pris.

Man bør dog huske på, at hvis en shop på nettet forhandler bedst i test varer til salg for en pris som kan virke helt ekstremt favorabel, kan det ofte være et signal om en uoprigtig online butik. Shopping med kort er ikke desto mindre omfavnet af et regelsæt, der hjælper dig som køber imod uoprigtige forretninger på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at klare betalingen over en længere periode.

Trustpilot præsterer en lang række pæne muligheder

Inden folk bestiller hos en butik på nettet burde de ideelt set betragte webbutikkens regler, det er dog bare ikke videre interessant.

En anden løsning kunne være at se hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, som er en sikring om at online firmaet retter sig efter de danske regler, udover at internet shoppen af og til undersøges af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende regler. Derudover tilbydes du mulighed for opbakning, såfremt du oplever vanskeligheder i forbindelse med din bestilling. Se mere.

Tilsvarende anbefaler vi at du er sat ind i de mest vitale vilkår der spiller ind i forbindelse med ordren, som eksempelvis den ombytningspolitik internet webshoppen tilbyder. Her er det i øvrigt essesentielt, at man til enhver tid bibeholder sin ordrekvittering, således man en anden gang kan dokumentere købet, uafhængig om du søger en vare til en voksen eller et barn.

En masse webshops tilbyder 1 dags fragt

Trustpilot genererer flere tiltalende muligheder for at gennemstøve ret mange aktuelle konsumenters kritik og herved kan det være til hjælp, at du analyserer e-handlens anmeldelser før du lægger din bestilling.

Facebook yder ydermere ret passende genveje til at få indtryk af online butikkens troværdighed. Her møder vi faktisk e-firmaer som tilbyder folk at sammensætte en kritik af ordreforløbet, hvilket desuden burde bruges til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside finansieres af reklamer. Vi hjælper utallige internet butikker hvori vi promoverer forretningernes produkter, og tager honorar når en af de besøgende på vores website foretager et køb.

Viden angående produkter og netbutikker vedligeholdes rutinemæssigt, men vi kan ikke garantere imod forandringer der kan være udført siden vi sidste gang opdaterede de viste data.