Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

En række online webshops udlover efterhånden en række forskellige leveringsmåder. Det mest almindelige er lige nu pakkeshops, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså temmelig smertefri, og tit endvidere den mest betalelige form for levering.

Temmelig mange internet selskaber lover dag-til-dag fragt på en masse varer, som dog er påkrævet at bestillingen gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen sendt afsted inden de lageransatte får fri.

Flere firmaer på nettet frembyder fragtfri levering, men tit er det kun gældende hvis man aftager for et fastslået beløb. I øvrigt kunne du foretrække den prisbilligste leveringsmetode, der i mange tilfælde – ligegyldigt om man er i Aalborg, Lillerød eller Lystrup – er at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop.

En angivelse af at online forhandleren følger dansk lovgivning

Det er i dag vældig bekvemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet fra diverse netbutikker hos www.rockchallenge.dk og med det motiv har mange firmaer på nettet været nødt til at mindske salgsværdien på deres produkter – til juniorer, men ligeledes til herrer og damer – markant, og endda nogle gange tilbyde levering uden beregning.

Det kan dog immervæk være smart at prøve diverse webbutikker efter rabatkoder forinden du placerer ordren, således at man er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.

Du må alligevel huske på, at ifald en e-forretning reklamerer deres varer for en salgspris der kan ses som utrolig overkommelig, så kan det ofte være et symbol på en falsk online webshop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald inkluderet i en regel, som redder dig som kunde imod snydagtige netbutikker.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage fordel af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil afdrage beløbet af flere omgange.

Før folk køber hos en shop kan man i princippet gennemløbe deres forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke særlig morsomt.

En anden mulighed kunne være at bemærke om e-handlen er godkendt af e-mærket, da det skulle være en sikkerhed for at online webshoppen imødekommer dansk lovgivning, samt at online butikken hyppigt evalueres af fagmænd som er meget fortrolige retningslinjerne. Desuden giver det dig genvej til at blive hjulpet, for så vidt du får problemer i forbindelse med dit køb.

Derudover er det en hjælp at køber er vaks omkring de fundamentale regler der influerer på transaktionen, som fx den returpolitik internet selskabet bruger. Her er det i øvrigt relevant, at man altid gemmer ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan påvise sin ordre, hvad end man efterspørger produkter til en herre eller dame.

I høj grad ligetil for enhver at analysere priser

Trustpilot byder på fuldstændig gunstige løsninger til at gennemsøge en lang række øvrige køberes synspunkter og herved kan det være til hjælp, at du gennemsøger webshoppens anmeldelser før du placerer din ordre.

Facebook giver dig tillige rigtig nyttige metoder til at få en idé om online forretningens troværdighed. Derudover ser vi mange internet shops som giver kunderne mulighed for at aflevere en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes kan bruges til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Denne side er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har et tæt samarbejde med adskillige e-handler derved at vi annoncerer butikkernes produkter, og indhenter kommission for så vidt en bruger fra vores side foretager en transaktion.