Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Adskillige forhandlere på nettet tilbyder til alt held diverse leveringsmodeller. En der er meget almindelig er nu til dags pakkeshoppen, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo super overkommelig, samt ofte desuden den mest prisbevidste leveringsversion.

Antal dages levering er naturligvis ualmindeligt betydningsfuld såfremt du skal bruge varen om kort tid, så derfor er det selvsagt vigtigt at man checker den forventede leveringsdato ved det pågældende produkt.

De fleste internet varehuse reklamerer med levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer, som dog betinges af at ordren gennemføres inden et angivent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få pakken ud af døren før lagermedarbejderne holder fyraften.

Flere e-shops i Danmark lover fragt uden beregning, men undertiden er det forudsat at man køber for en præcis sum. Som alternativ burde du udvælge den prisbilligste fragtløsning, der gerne – uden hensyn til om man opholder sig i Helsingør, Birkerød eller Struer – vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted.

I høj grad overkommeligt for alle og enhver at analysere priser

Det er i dag temmelig smertefrit for os alle at søge information om priser fra flere e-butikker på https://temo.dk/ og derfor har massevis af firmaer på nettet ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på specielt deres bedst i test produkter – til juniorer, og ligeledes også til damer og herrer – helt i bund, og endda nogle gange garantere fragt uden beregning.

Til gengæld kan det stadigvæk være lukrativt at tjekke nogle e-forhandlere efter udsalg forinden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at få den billigste pris.

Du må imidlertid være årvågen med, at hvis en internet forhandler forhandler deres varer for en salgspris der kan ses som ubegribelig billig, er det mange gange være et faresignal om en snydagtig internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre en del af en regel, hvilket hjælper kunden imod uægte butikker på nettet.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du udnytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække regningen over flere uger.

Før nogen handler på en internet forhandler burde de utvivlsomt have øje for butikkens forretningsaftale, men det er bare et tidskrævende arbejde.

En nemmere løsning kunne være at bemærke om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det ofte er en sikkerhed for at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, udover at butikken undertiden føres tilsyn med af fagfolk som er indført i de gældende love. Dette er desuden din anledning til en håndsrækning, hvis du forvoldes udfordringer i forbindelse med din handel.

Trustpilot medfører visse pålidelige muligheder

Trustpilot indebærer visse belejlige genveje til at dechifrere forskellige andre konsumenters meninger og på grund af dette er det smart, at du eksaminerer internet shoppens vurderinger før du færdiggør din shopping.

Facebook leverer derudover faktisk gode løsninger til at få indsigt i netshoppens popularitet. Foruden det ser vi endda e-butikker hvor det er muligt at skrive en vurdering af ordreforløbet, hvilket tilmed må udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Vores side er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi samarbejder med nogle forskellige webshops idet vi formidler forretningernes tilbud, og får honorar når en bruger fra vores side udfører et indkøb.