Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

En masse internet shops udlover efterhånden en lang række forskellige leveringstyper. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente pakken når det passer dig. Leveringsformen er altså ekstremt fremkommelig, samt i mange tilfælde endda den billigste leveringsmodel.

Leveringsdygtigheden er naturligvis særdeles vital forudsat du absolut skal bruge ordren om få sekunder, så i det øjemed er det fuldt ud passende at vi studerer den anslåede leveringstid ved det vedkommende produkt.

En hel del online outlets frembyder levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, som imidlertid er afhængig af at bestillingen gennemføres før et konkret klokkeslæt, så de kan nå at få varerne klar forinden logistikmedarbejderne har fri.

Flere online forhandlere garanterer fragt uden beregning, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der købes for et bestemt beløb. Alternativt kan du foretrække den billigste leveringsmetode, hvilket oftest – hvad end man bor tæt på Aarhus, Dragør eller Ribe – vil blive at få bragt dine varer til en pakkeshop.

Kontrolleres af jurister som har ekspertise inden for reglerne på området

Det er i dag virkelig gnidningsløst for almindelige mennesker at finde de laveste priser fra diverse internet handler og med det motiv har en hel del online butikker været nødt til at stampe salgspriserne på deres produkter – til børn og babyer, og endvidere også til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange byde på levering uden omkostninger.

Det kan dog imidlertid vise sig indbringende at granske et par forskellige netbutikker efter tilbud inden du handler, så man er skråsikker på at antage den billigste pris.

Du må trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet webshop udlover bedst i test varer for en pris som kan virke hamrende god, så burde det ofte være et bevis på en svindel online forretning. Shopping med kort er imidlertid indbefattet af et reglement, som støtter folk imod snydagtige e-butikker.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at godtgøre beløbet over flere uger.

Før folk bestiller hos en e-forretning kunne man uden tvivl studere e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke videre interessant.

Et nemt alternativ kan derfor være at se hvorvidt e-forretningen er e-mærket, da det almindeligvis er et bevis på at internet butikken retter sig efter de officielle danske regler, udover at hjemmesiden løbende overværes af fagfolk der er meget fortrolige lovene på området. Derudover tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, hvis du skulle få udfordringer i forbindelse med din ordre.

Herudover rekommanderer vi at køber er vidende om de primære vedtægter der indvirker på bestillingen, som for eksempel hvilken byttepolitik e-firmaet bruger. Her er det desuden vigtigt, at man stadig opbevarer sin købsbekræftelse, således man altid vil kunne vidne om ordren, uden hensyn til om du shopper til en dame eller herre.

En tryghed om at online virksomheden efterfølger dansk lovgivning

Trustpilot tilbyder visse sikre genveje til at se nærmere på adskillige øvrige brugeres iagttagelser og herved stiller vi forslag om, at du udforsker e-forhandlerens vurderinger før du handler.

Facebook fører til desuden nogle sikre muligheder for at få en idé om webshoppens kundetilfredshed. Her møder vi en del e-firmaer hvor du kan formulere en anmeldelse af købsoplevelsen, som ligeledes kan bruges til afvejning af kundernes tilfredshed.

Vejledning om tilbud og internet outlets vedligeholdes fra tid til anden, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for korrektioner der er realiseret siden seneste opdatering af vores oplysninger.