Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

De fleste forhandlere på nettet tilbyder heldigvis diverse leveringsformer. Det mest almindelige er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de købte produkter når det passer dig. Leveringsmetoden er altså ualmindeligt praktisk, samt ofte tillige den mest letkøbte leveringsmodel.

Fragtperioden er selvfølgelig super bestemmende når vi står og skal bruge din ordre straks, så i det øjemed er det ganske fornuftigt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på det pågældende produkt.

De fleste internet webshops udlover levering på næste hverdag på en lang række varer, men som trods alt er underforstået at handlen gemmenføres tidligere end et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne distribueret før logistikpersonalet får fri.

Nogle online varehuse garanterer fragt uden betaling, men oftest forudsætter det at man indkøber for en konkret pris. Alternativt må du tage den billigste fragttype, hvilket oftest – uafhængig om du er i Esbjerg, Varde eller Sorø – vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted.

Den mest letkøbte slags levering

Det er jo efterhånden ekstremt gnidningsløst for alle og enhver at søge sig frem til priser fra diverse internet shops hos Webshop365 og for det har flertallet af internet forhandlere været presset til at at mindske salgsværdien på varerne – til juniorer, samt til voksne – drastisk, og endda nogle gange yde fragt uden betaling.

Det kan ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at studere flere internet shops i Danmark efter tilbud forud for at du køber, således at man er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt bør du benytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at afdrage regningen over en længere periode.

Trustpilot byder på nogenlunde gode muligheder

Forinden folk shopper i en online virksomhed bør man for at være på den sikre side tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser, det er dog typisk ikke særlig spændende.

Alternativet kunne derfor være at kontrollere hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, eftersom det burde være en garanti for at e-forhandleren efterkommer dansk lovgivning, samt at e-firmaet tit evalueres af jurister som har nøje kendskab til retningslinjerne. Derudover giver det dig anledning til en hjælpende hånd, når du møder udfordringer i processen med din shopping.

Herudover er det prisværdigt at køberen er vidende om de mest centrale reglementer der har betydning for bestillingen, eksempelvis den ombytningsret netbutikken bruger. Derfor er det også essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin købsbekræftelse, så man altid kan påvise ordren, om man er på udkig efter et produkt til en dreng eller pige.

Levering hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde

Trustpilot byder på rigtig solide løsninger til at evaluere en længere række tidligere køberes synspunkter og på grund af dette er det fornuftigt, at du analyserer online shoppens kritik forinden du lægger din bestilling.

Facebook fremskaffer på samme måde ultra pålidelige muligheder for at få en idé om e-butikkens pålidelighed. I øvrigt møder vi en del e-butikker hvor det er muligt at formulere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket lige så vel burde benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Vores side er finansieret af reklamer. Vi har aftaler med en del forhandlere på nettet hvori vi præsenterer firmaernes produkter, og høster godtgørelse under forudsætning af at den person vi sender videre foretager et indkøb.

Oplysninger angående produkter og online firmaer opretholdes ofte, men vi tager forbehold for justeringer der måtte være foretaget siden vi senest opdaterede vores data.