Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Størstedelen af forretninger på nettet frembyder i vore dage mange forskellige leveringsløsninger. En der er meget populær er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig meget praktisk, samt endda tillige den mest betalelige leveringstype.

De fleste internet butikker reklamerer med levering efter en enkelt hverdag på en hel del produkter, men vær vagtsom da det står og falder med at ordren køres igennem før et nøjagtigt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klar inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte online virksomheder garanterer fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det betinget af at man køber for en konkret sum. Som alternativ kunne du udvælge den mest betalelige mulighed for fragt, som ofte – uanset om man er tæt på København, Dragør eller Skjern – er at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Det er klogt at du betragter online shoppens vurderinger

Det er usædvanlig praktisk for os alle at sammenholde priser hos flere internet selskaber og til tak har langt de fleste online butikker været presset til at at tvinge salgsværdien på varerne – til piger og drenge, og ligeledes til kvinder og mænd – helt i bund, og endda nogle gange tilbyde fri fragt.

Dog kan det alligevel være lønsomt at kontrollere nogle forskellige webshops efter rabatkoder inden du shopper, således at man er tryg ved at få fat i den laveste pris.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du vælge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du efterspørger at afdrage omkostningerne over tid.

Forud for at nogen køber på en netbutik bør de reelt granske dens handelsbetingelser, dog er det mange gange ikke særlig spændende.

Et andet alternativ kunne være at undersøge hvorvidt online forretningen er e-mærke tilsluttet, da det skulle være en forsikring om at online shoppen efterlever de danske regler, samt at online forretningen regelmæssigt besigtiges af eksperter der er meget bekendte med vilkårene på området. Desuden får du anledning til hjælpende service, for så vidt du oplever vanskeligheder i forbindelse med dit køb. Her er et link til mere viden.

Dertil anbefaler vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de elementære regler der kan have indflydelse på transaktionen, eksempelvis den byttepolitik e-handlen bruger. I relation til det er det tilmed afgørende, at man når som helst bibeholder sin købsbekræftelse, således man fremadrettet kan bevise sit køb, om du er på udkig efter produkter til en mand eller kvinde.

Den mindst kostelige leveringsform

Trustpilot frembyder ret belejlige løsninger til at eftersøge en stor portion aktuelle kunders synspunkter og på grund af dette er det at foretrække, at du eftersøger webshoppens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook fører til ligeledes ret fine metoder til at få et kig ind i e-forretningens kundetilfredshed. Foruden det møder vi faktisk webbutikker hvor folk kan frembringe en evaluering af deres køb, som også burde anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Viden angående produkter og internet shops understøttes jævnligt, men vi ønsker ikke at tage ansvar for justeringer der kan være implementeret efter at vi sidst opdaterede hjemmesidens oplysninger.